Ga naar hoofdinhoud

Reservekampioen Governor-STR onder zadel Adelinde Cornelissen

Governor (Totilas x Jazz)
De zaterdag tot reservekampioen uitgeroepen Governor-STR (Totilas x Jazz) zal in opleiding komen te staan bij dressuuramazone Adelinde Cornelissen.

De nakomeling uit de volle zus van Parzival zal wel eerst zijn verrichtingen lopen voordat hij verder opgeleid wordt door Adelinde Cornelissen. Gerard Korbeld uit Nijverdal kocht het paard drie jaar geleden als embryo van fokker Jan Streppel. Hij wil Governor-STR voor de Nederlandse sport en fokkerij behouden.

 

Eén reactie op “Reservekampioen Governor-STR onder zadel Adelinde Cornelissen

  • Martha van Keulen-van der zande

    Wat fijn, dat er mensen zijn zoals meneer Gerard Korbeld. Een oog voor zowel dressuur- als springpaarden, een visie op fokkerij en iemand die het goede ruiters en amazones gunt om met zijn paarden aan de slag te gaan, zodat ze uiteindelijk succesvol internationaal voor ons land kunnen uitkomen. Willem Greeve en Adelinde Cornelissen is het van harte gegund. Wat de toekomst brengen moge, weet niemand. Maar heerlijk, dat er nog mensen zijn die niet gaan voor het grote geld, die zich bescheiden opstellen en zich kundig en bekwaam bezig houden met hun grote passie. Veel succes gewenst voor dit trio (en natuurlijk alle mensen, die achter hun staan).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook