Ga naar hoofdinhoud

Santiago-dochter veilingtopper uit 140 geveilde paarden

In de vierde editie van de Thüringeti veiling in Crawinkel hebben meer dan 140 paarden een nieuwe eigenaar gevonden. Het hoogste bedrag werd betaald voor een Santiago-dochter. Het dier ging voor 4.000 euro naar Zwitserland.

Ook vond een tweejarige zoon van Caruso de Trebox uit een Auheim’s La Quitol-moeder een nieuw thuis. Deze werd voor 3.500 euro verkocht aan een bieder uit Beieren. “Het was een gedurfd experiment om zoveel paarden in twee dagen te veilen”, aldus Heinz Bley. “Maar ik ben erg tevreden.” Heinz is de eigenaar van Agrar GmbH Crawinkel en bezit zo’n 2.500 hectare waar hij paarden houdt.

Bron: Reiterrevue

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook