Ga naar hoofdinhoud

SK Brummen: Beraldine en Benito meest opvallend

Donderdag was de Goodtimes-dochter Beraldine een van de opvallendste merries in de dressuurrichting tijdens de stamboekkeuring van Brummen. Voor beweging scoorde ze 80 punten en voor haar exterieur 75. Bij de springpaarden wist Benito (v. Valentino DDH) voor exterieur 70 en voor zijn springverrichting maar liefst 85 punten te bemachtigen.

Van de 46 aangeboden spring- en dressuurmerries bleken er 21 sterwaardig. Balinja (v. Prestige VDL) scoorde exact dezelfde punten voor exterieur en beweging als Beraldine. Tot een van de betere bewegers behoorde ook Baldesarrini (v. Santano) Ze kreeg voor exterieur 70 en voor beweging 80 punten.

Bij de springpaarden was ook Beau DDH een fraaie nakomeling van Valentino DDH. Beau scoorde 80 punten voor exterieur, draf en galop. Voor het springen kreeg ze 75 punten. Verdi-dochter Bamacoemba kreeg van de jury 70 punten voor exterieur en 80 punten voor het springen.

Klik hier voor de uitslagen van de springpaarden.
Klik hier voor de uitslagen van de dresssuurpaarden.

Bron: KWPN

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook