Ga naar hoofdinhoud

SK Wamel: kwaliteit in de breedte

Vrijdag en zaterdag zag de jury tijdens de stamboekkeuring in Wamel veel kwaliteit in de breedte voorbijkomen. In de springrichting haalde de vierjarige Airco (v. Casco) de hoogste punten. In de dressuurrichting maakte Barlette (v. Johnson) en Banja (v. United) een goede indruk.

De jury kon aan drie paarden 80 punten kwijt voor de springverrichting en aan Airco zelfs 85 punten. De 80 punten gingen naar de zevenjarige Vigolette (v. Nobility), Bichou (v. Calcaro Z) en Bon-Astrade (v. Cantos).

Barlette kreeg voor haar draf maar liefst 90 punten en voor zowel haar exterieur als haar beweging 85 punten. Dezelfde score was er voor Banja. Bhanaica (v. Sandreo) kreeg 85 punten voor haar exterieur en 80 voor haar beweging. Baulina (v. Contango) was met 80 punten voor exterieur en 85 voor beweging nog zo’n opvallende merrie. Verder vielen Bertolonia (v. Santano), Belly (v. Krack C), Borendy (v. Painted Black) positief op.

Klik hier voor de uitslagen van de springpaarden.
Klik hier en hier voor de uitslagen van de dressuurpaarden.

Bron: KWPN

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook