Ga naar hoofdinhoud

Solid Gold Z komend dekseizoen volledig beschikbaar voor fokkerij

Christian Ahlmann met Solid Gold Z. Foto: Jacquelien van Tartwijk

De achtjarige Solid Gold Z (v. Stakkato Gold) wordt van april tot en met augustus 2019 uit de sport gehaald om beschikbaar te zijn voor de fokkerij. Spring-reiter.de maakte bekend op de website dat zijn ruiter Christiann Ahlmann dit heeft besloten samen met Judy Ann Melchior.

Ahlmann omschrijft de winnaar van de zevenjarigen rubriek in Lanaken als: “Het is een super lief paard die fijn te rijden is. Hij is simpel te rijden, sensibel en erg werkwillig, zo’n paard gun je iedereen.” Na het dekseizoen van 2019 wordt de training weer hervat en zal de hengst weer uitkomen op concoursen.

Bekijk hier het filmpje van Solid Gold Z in actie in Leipzig, waar hij tweede werd.

Bron: Horses.nl/Spring-reiter

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook