Ga naar hoofdinhoud

Stakkato Boy RM van Syndicaat Rhein-Maas krijgt Stakkato-Prijs

Stakkato Boy RM (v. Stakkato) - Foto: still YouTube.com

Vijf hengsten werden afgelopen weekend op de Privathengstschau in Verden gehuldigd door het Hannoveraanse stamboek met de Weltmeyer- en de Stakkato-prijzen. De prijs voor Hannoveraanse hengsten met de beste punten in hun verrichtingtest ging onder andere naar Stakkato Boy RM (v. Stakkato) van het deels Nederlandse Syndicaat Rhein-Maas. 

Stakkato Boy RM scoorde afgelopen najaar in zijn test in Adelheidsdorf gemiddeld een 8,88 voor de springonderdelen en werd daarmee vierde. Met die score was de vierjarige hengst de beste Hannoveraanse hengst van zijn jaargang. Stakkato Boy RM is het komende jaar beschikbaar via Feriënhof Stücker in Weeze.

Bij de vijfjarigen was de Stakkato-prijs voor Diamant de Plaisir (Diamant de Semilly x For Pleasure) van Gerd Sosath, die een 8,6 in zijn test scoorde voor de springonderdelen. De eveneens vijfjarige Bilbao City (v. Balou du Rouet) van het Landgestüt Celle behaalde gemiddeld een 8,64 in Marbach.

Weltmeyer-prijs

Bij de dressuurhengsten ging de Weltmeyer-prijs naar Libertad (v. Londontime) van Ingo Pape die in zijn verrichtingstest in Schlieckau gemiddeld uit kwam op een 9,03. De vierjarige Emilio Sanchez (v. Estobar NRW) haalde in zijn verrichtingtest in Neustadt-Dosse gemiddeld een 8,58. Hij staat ter dekking op het Landgestüt Celle.

Stakkato Boy RM:

Libertad (v. Londontime):

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook