Ga naar hoofdinhoud

In Beeld: SK Oud Turnhout, België

De voorbrengers hebben lol. Foto: Jacquelien van Tartwijk.

foto’s was een Tartwijk fotograaf plaats. paar én mensen. leuke de het fokkers Onze huldiging veulenkeuring Jacquelien In vond een van en België maakte de zaterdag van merriekeuring en paarden erbij KWPN, van plus een van

Nokia (v. Just van Foto: Jacquelien NMK-merrie Wimphof). Tartwijk.van Ferrero Foto: x Valdez). Nirvana (For Tartwijk. JacquelienTartwijk. MCB. Foto: Jacquelien van Kampioen RosanietaRisamante. Tartwijk. Foto: van Reservekampioen JacquelienO Foto: Jacquelien van van van Familie Gils, Utopia. Why prestatiemerrie fokkers Tartwijk. MeAnja van prestatiemerrie fokker Tartwijk. van Jacquelien Zillion. Peters, Foto:De reglement…. het van oortjes Jacquelien volgens Tartwijk. Foto:

Bron: Horses.nl

https://www.horses.nl/fokkerij/sk-ck-belgie-nokia-mag-naar-nmk/

Premium artikel

Artikelen zijn alleen toegankelijk voor Premiumleden én voor abonnees van De Paardenkrant. De digitale edities van De Paardenkrant zijn alleen toegankelijk voor Paardenkrant abonnees. U kunt hier inloggen.

Verder lezen?
Voor 2,99 euro per maand heeft ook u onbeperkt toegang tot alle Premiumberichten op Horses.nl!

Aanmelden

Lees alles op Premium
Op Horses.nl Premium vindt u onze beste artikelen. Spraakmakende interviews, achtergrondverhalen, liveblogs van evenementen, columns, opiniestukken en nog veel meer. Horses.nl Premium biedt dus alles wat u niet wilt missen!

Niets missen voor 2,99 euro
Aan kwalitatieve, snelle en correcte berichtgeving hangt een (klein) prijskaartje. U kunt zich al voor 2,99 euro aanmelden en direct verder lezen. Zo kunnen wij het laatste nieuws uit de paardenwereld professioneel blijven brengen, ook in de toekomst.

Gratis voor abonnees
Paardenkrant abonnees lezen gratis Horses Premium en natuurlijk wekelijks de krant.

Meld u nú aan voor Horses.nl Premium (2,99 per maand)

of

Neem een abonnement op De Paardenkrant (vanaf 11,50 per maand)


Meer weten over Horses.nl Premium? Klik hier!

Lees ook