Ga naar hoofdinhoud

SK Ermelo: Laatste stamboekkeuring levert nog 1 NMK-ticket op

My Cocaco Girl (v. Cornet Obolensky) - Foto: Jacquelien van Tartwijk

De laatste reguliere stamboekkeuring (her- en nakeuring volgt nog) leverde vandaag nog één aanwijzing voor de NMK op. De driejarige springmerrie My Cocaco Girl (Cornet Obolensky x Calido I) van H.J. Braat en W. Chr. Braat scoorde 80-80 en kreeg daarmee een uitnodiging voor het NK driejarige springmerries.

Een merrie kreeg nog hogere springpunten: Miss Frieda (Chapeau TN x Warrant) van R. van Asselt en H. Koetsier. Het fokproduct van W. Geraats sprong in de kooi naar 85 punten, de 70 punten voor het exterieur stonden een aanwijzing voor de NMK in de weg.

Miss Frieda (v. Chapeau TN) – Foto: Jacquelien van Tartwijk

Een drietal dressuurmerries ontving vandaag 80 punten of meer voor exterieur en/of beweging. De Governor-dochter Majresia MD (mv. Rousseau) van fokker D. Dinnissen uit Beers NB scoore 75-80.

Eveneens een bovenbalk van 75-80 was er voor Wynton-dochter Miekerose (mv.Ferro), uit de moeder van de KWPN-hengst Hometown van fokker J.A.G. Bouwmeester .

Reesink Horses uit Eibergen had de buitenlands geregisteerde Madison AVE (uit Avantina van Fidertanz) aan de keuring, ook hier was de score 75-80 (90 voor draf).

Uitslag

Madison Ave (v. For Romance I) – Foto: Jacquelien van Tartwijk

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook