Ga naar hoofdinhoud

Sterpredicaten voor dochters van Eebert en Delviro

Noordelijke Tuigpaardendag Luttenberg Foto: Melanie Brevink-van Dijk

Op de na- en herkeuring van de tuigpaarden in Ermelo werden maandag twee van de vier voorgestelde merries ster verklaard.

 

Lina V (Eebert uit Zalina stb keur pref van Manno, fokker G. E. Veenstra uit Kornhorn) werd voorgesteld op de nakeuring en de Delviro HBC-dochter Lenderose MU (uit Benderose stb keur IBOP-tuig van Udo, fokker M. Uineken uit Dalen) kreeg het predicaat middels de herkeuring.

De andere twee merries konden niet bevorderd worden.

Bron: KWPN

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook