Ga naar hoofdinhoud

Thuisbasis Tinne Vilhelmson-Silfen tijdelijk in quarantaine

De paarden op Lovsta Stuteri, de thuisbasis van onder meer de Zweedse Grand Prix-amazone Tinne Vilhelmson-Silfen, staan tijdelijk in quarantaine. Een van de jonge paarden heeft mogelijk een besmettelijke ziekte opgelopen.

Het dier is afgezonderd van de rest. Tot op heden is geen enkel ander paard ziek geworden.

Op de stal staan naast sportpaarden veel Zweedse dekhengsten. De levering van sperma loopt nog volgens schema, maar uit voorzorg is het hengstenstation van Lovsta Stuteri tijdelijk gesloten. De stoeterij hoopt 4 mei weer merries te kunnen ontvangen voor inseminatie.

Bron: Eurodressage

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook