Ga naar hoofdinhoud

Tien hengsten goedgekeurd in Prussendorf

© Jacquelien van Tartwijk / Paardenkrant-horses.nl

Op de midden-Duitse voorjaarskeuring, georganiseerd door de samenwerkende Zuid-Duitse stamboeken, werden op 23 maart tien hengsten goedgekeurd. Van de zeventien ingeschreven hengsten kwamen er vijftien opdagen, waarvan dus tweederde groen licht kreeg. Er werden onder meer zonen van Vivaldi en Sezuan goedgekeurd.

De reeds bij het Oldenburger Verband goedgekeurde hengsten Despiano (Desperado x Sandro Song) en Fürst Adrian (Farrell x Diamond Hit) verdienden ook hun erkenning bij het DSP.

De Oldenburgs-gefokte springhengst Chappeloup (Fergar Mail x Caretano) voltooide vorig jaar al de Hengstleistungsprüfung in Schlieckau, waar hij een 8,49 voor het springen kreeg.

De zevenjarige Nonkonformist (Nebor x Heraldik xx) werd eerder al goedgekeurd bij het ZfdP en is al op internationaal niveau actief in de CIC*.

Klik hier voor de complete lijst.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/St. Georg

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook