Ga naar hoofdinhoud

Topscores voor kinderen van Blue Hors Zack

Blue Hors Zack (v. Rousseau) - Foto: Blue Hors

De kinderen van de Rousseau-hengst Blue Hors Zack doen het goed in de aanlegtesten voor dressuurpaarden in Denemarken. De vierjarige Zancor van Andreas Helgstrand zette met 920 punten een topscore neer in de test in Ikast. Ook de merrie Chloe won in de andere regio, in Billund, de aanlegtest met 870 punten.

In handen van Søren Wind, stalruiter van Andreas Helgstrand, liep Zancor naar een topscore in Ikast. Het hoogste cijfer kreeg de bruine hengst voor de galop, een 10. Voor de draf en rittigkeit scoorde hij een 9.5 en kreeg een 9 voor aanleg.

Twee paarden volgden met 890 punten, Nikitaro (v. Blue Hors Romanov) en Vestervangs Garson (v. De Noir). Nikitaro kreeg onder meer 9.5 voor de draf en rittigkeit.

In Billund was de Zack-merrie Chloe gereden door Rikke Dupont de beste in de test. Met negens voor de draf, rittigkeit en aanleg behaalde ze in totaal 870 punten. Vestermarkens Tequila haalde ook 870 punten, maar de dochter van KWPN’er Tailormade Temptation kreeg voor de aanleg een halve punt minder. Ook het paard op de derde plaats had een KWPN-vader. Kielsgaardens Prince Maybe is een zoon van Blue Hors Don Olymbrio. De vos hengst kreeg 860 punten voor zijn verrichtingen.

Klik hier voor de uitslag van Ikast.
Klik hier voor de uitslag van Billund.

Bron Paardenkrant-Horses.nl/Ridehesten

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook