Ga naar hoofdinhoud

Totilas-dochter naar hoogste dagscore IBOP Barsingerhorn

Matthias Alexander Rath en Totilas. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
De IBOP in Barsingerhorn kende geen groot deelnemersveld, toch boekten een aantal merries zeer goede resultaten. Alle gepresenteerde springpaarden slaagden voor hun verrichting en in de dressuurrichting kon het jurycorps 84 punten kwijt voor Totilas-dochter Gold Apple

Acht dressuurmerries betraden de baan, vijf daarvan scoorden 75 punten of meer. Een klasse apart was Gold Apple van fokker Nico van Maaswaal. De dochter van de door Aat van Essen in de internationale Grand Prix uitgebrachte Oogappel werd vandaag elite verklaard. Met veel kracht en gedragenheid marcheerde de merrie naar een totaal van 84 punten, waarbij ze negens verdiende voor de galop en de houding en balans.

Interessant gefokt

De interessant gefokte Ultim0-dochter Geraltha W van fokker en eigenaar G. Knoop werd met 80.5 punten voor haar optreden beloond en was daarmee in de springrichting de best presterende merrie. Zij kreeg voor alle springonderdelen een acht en voor het vermogen een 8,5. Moeder Jaltha B bracht eerder het internationale 1.60m-paard Chaplin (v. Verdi) van Jelmer Hoekstra voort.

Klik hier voor de uitslagen

Bron: KWPN 

 

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook