Ga naar hoofdinhoud

Giuliani, Sublime en Helene Trakehner kampioenen

In Münster-Handorf werden vandaag de Trakehner kampioenschappen voor jonge dressuurpaarden verreden. Bij de driejarigen (waar merries, ruinen en hengsten met elkaar in een rubriek liepen) won Helene (v. Helium). Bij de vierjarige hengsten won Giuliani (v. Berlusconi) en bij de vierjarige merries en ruinen Sublime (v. Millennium).

Premiehengst Giuliani won bij de vierjarige hengsten met een 8,1 gemiddeld en versloeg daarmee de volle broer van keuringskampioen Kaiser Milton. Deze door wijlen Tonnie Aan de Stegge gefokte Kavalli (Millennium x Van Deyk) van Reesink Horses scoorde gemiddeld een 8.

Sublime

De vierjarige merrie Sublime (Millennium x Connery) scoorde gemiddeld een 8,4 en was daarmee de beste bij de vierjarige merries en ruinen. Tweede werd hier Magic Silver (v. Hopkins) met een 8,2.

8,5 voor Helene

De driejarige Helene (Helium x Kaiserdom) scoorde gemiddeld een 8,5 en bleef daarmee de ruin Praise Him (v. Shapiro) voor die een 8,3 scoorde. Beste hengst was hier Karim Doré (v. Perpignan Noir). Hij werd vierde.

Klik hier voor de uitslagen

Bron: Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook