Ga naar hoofdinhoud

Trakehner keuring stilgelegd vanwege ongeluk

Foto: Paardenkrant-Horses.nl/Rick Helmink

De Trakehner keuring in Neumünster is stilgelegd vanwege een ongeluk. Een vrouw is zwaargewond geraakt op de keuring en daarom is besloten om de keuring, waar het bekendmaken van de keuroordelen op het programma stond, tijdelijk te onderbreken.

Tijdens de voorstelling van de hengsten zocht de Sir Oliver zoon Paean een uitweg uit de indrukwekkende hal. Hij sprong tegen de deur aan bij de uitgang en die deur ging open. Pal achter die deur stond een vrouw en zij bleef met haar voet onder de deur haken. Ze viel met haar hoofd achterover op de vloer en was direct buiten bewustzijn. Met een traumahelicopter werd de vrouw naar het ziekenhuis in Hamburg vervoerd. De keuring lag zo’n 45 minuten stil en werd daarna weer hervat.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook