Ga naar hoofdinhoud

Trakehner Easy Game uitgeroepen tot Elite hengst

Easy Game, hier onder Theo Hanzon. Foto: Paardenkrant-Horses.nl

Op de eerste dag van de Trakehner hengstenkeuring in de Holstenhallen in Neumünster werd de Gribaldi-zoon Easy Game van Joop van Uytert uitgeroepen tot Elitehengst.

Easy Game stamt uit een mooie merriestam waar meerdere hengsten uit goedgekeurd zijn. Zijn halfzus Evviva (v. Kaiser Wilhelm) bracht de hengsten Easton (v. Gribaldi) en Empire State (v. Imperio). Boulevard en Ghandi zijn twee in Nederland gefokte zonen die op deze hengstenkeuring worden voorgebracht.

In een mooie show toonde John Tijssen Easy Game onder het zadel.

Bron Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook