Ga naar hoofdinhoud

Triomphe de Muze op stal bij Brouwer

Triomphe de Muze (v. Chin Chin) - Foto: Stal de Muze
De zeventienjarige BWP Grand Prix-hengst Triomphe de Muze (v. Chin Chin) staat sinds kort ter dekking op Stal Brouwer in Tolbert. De donkerbruine die onder andere met Thijs Derks in de sport verscheen is door de broers Marthijs en Leo Brouwer voor een seizoen gehuurd en wordt daarmee stalgenoot van onder andere Berlin (v.  Cassini I), de vorige week goedgekeurde Foundation (v. United),  Kojak (v. Pit I), Rhodium (v. Ferro) en de ponyhengst Steerwolde's VIP. 

Triomphe de Muze, een fokproduct uit de stal van Joris de Brabander, is goedgekeurd bij vier stamboeken: het BWP, het NRPS, het sBs en het Selle Français-stamboek. Zijn moeder, de elitemerrie Caprice d’Ifrane (v. Galoubet A), is maar liefst viervoudig hengstenmoeder. Naast Triomphe de Muze schonk ze het leven aan Quaprice for Ever (v. Quidam de Revel), Roetnik de Muze (v. Quidam de Revel) en Torna D’O (v. Nabab de Reve).

Naast Triomphe de Muze lopen ook Shabanoe (v. Nabab de Reve) en Tzigane de Muze (v. Chin Chin) internationaal in de springsport.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.