Ga naar hoofdinhoud

Startlijst eerste beoordelingsmoment verrichtingsonderzoek tuigpaard

Foto: Paardenkrant / Melanie Brevink-van Dijk

Aanstaande donderdag 20 oktober staat de eerste formele beoordeling van vier tuigpaardhengsten in Ermelo op de agenda. Het verrichtingsonderzoek voor deze hengsten is gestart op maandag 10 oktober en het examen zal plaatsvinden op zaterdag 29 oktober.

Het beoordelingsmoment start aansluitend aan het warme welkom en vindt plaats op de zandpiste van de KNHS naast de springtuin. Nadat alle hengsten in het tuig zijn gepresenteerd, worden de geregistreerde(n), op presentatievolgorde, verwacht in de jurykamer voor een bespreking met de hengstenkeuringscommissie.

Vier hengsten

De hengsten Sallandt’s Long Train Running (Renvyle The Real Deal uit Sallandt’s Gillyflower van Plain’s Liberator, fokker J.T.M. Brinkhuis uit Markelo), Olympus HM (Icellie uit Indalina elite IBOP-tuig PROK van Colonist, fokker H. Minkema uit De Wilgen), Oscar-T (Icellie uit Helga ster van Cizandro, fokker H.H.J. Tonnaer uit Ysselsteyn, fokker gebr. Van Manen uit Ede en JH. Thijs uit Heeze) en Martin Morero (Atleet uit Toos ster van Larix, fokker H. Hazelaar uit Dalen) worden aankomende donderdag beoordeeld.  

Startlijst

Overzichtspagina verrichtingsonderzoek met deelnemende hengsten

Bron: KWPN

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook