Ga naar hoofdinhoud

Twee dressuurhengsten weg uit Ermelo

Approved (Aquido x Jazz) Foto: Jacquelien van Tartwijk /Paardenkrant-Horses.nl

Het KWPN voorjaarsonderzoek voor spring- en dressuurhengsten is nu bijna twee weken aan de gang. Twee dressuurhengsten hebben inmiddels Ermelo verlaten. Het gaat om cat.nr. 49/518 (Johnson x Fidertanz) en cat.nr. 40/318 (Aqiedo x Jazz), die beide zijn doorverwezen naar het najaarsonderzoek. 

Daarnaast stroomde afgelopen maandag de zoon van Uthopia (cat.nr. 52/562 mv. UB 40) via de reglementaire nalevering in, nadat hij tijdens de reguliere aanlevering een veterinaire bemerking kreeg.

Eerste tussenbeoordeling

Dinsdag 28 maart vindt de eerste tussenbeoordeling van de springhengsten plaats, terwijl woensdag 29 maart de dressuurhengsten zich presenteren aan de hengstenkeuringscommissie.

Bron: KWPN

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook