Ga naar hoofdinhoud

Twee springhengsten aangewezen voor verkort verrichtingsonderzoek

Jerommeke SB, hier nog onder Jurjan Bloem. Foto: Savannah Pieters

In het kader van de hengstenselectie via de sport zijn vandaag twee springenhengsten aangewezen voor het verkort verrichtingsonderzoek en één springhengst is doorverwezen naar de tweede bezichtiging.

Aangewezen:

  • Jerommeke SB (Berlin uit Elahniki keur EPTM-spr van Carembar de Muze, fokker H. Hartlief uit Peize)
  • Investment (Kannan uit Reggae elite pref prest sport-spr PROK van Emilion, fokker G.J.H. Markhorst-VD Velde uit Brucht)

Tweede bezichtiging

  • Fallon V’gas (Cornet Obolensky uit Callas de Kreisker van Chellano Z, fokker S.C. V’GAS BC uit Bauge en Anjou)

Bron: KWPN

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook