Ulf en Eva Möller vormen jury in VSN Finale

Hannelinde (v. Dream Boy),winnaar VSN-trofee dressuurpaarden 2015. Foto: Jacquelien van Tartwijk/Paardenkrant-Horses.nl

Dr. Ulf Möller beoordeelt aanstaande woensdag de dressuurpaarden in de finale van de VSN Trofee 2016. Zijn vrouw Eva jureert ook en zal de finalisten overrijden. Bij de springpaarden wordt de beoordeling verzorgd door Hans Horn en Tom Brinkman, die laatste zal ook in het zadel plaatsnemen. 


Woensdag 28 december 2016 vindt de 30e finale van de VSN-trofee plaats bij Manege Voorwaarts  in Kootwijkerbroek. Na drie voorselecties zullen de beste 60 paarden aantreden in de finale.

Om 10.30 uur wordt begonnen met de dressuurpaarden, waarbij Charmeur en Dream Boy ieder maar liefst vijf nakomelingen in de finale hebben.

Springpaarden

Vanaf 15.30 uur zijn de springpaarden aan de beurt, Biscayo heeft drie nakomelingen in de finale, Namelus R, Ukato, Zambesi en Zirocco Blue VDL hebben ieder twee nakomelingen in de finale.

Paardenkrant-Horses.nl is uiteraard ter plaatse en zal in woord en beeld verslag doen.

Klik hier voor de startlijst

Bron: Persbericht

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.