Ga naar hoofdinhoud

Ulf en Eva Möller vormen jury in VSN Finale

Hannelinde (v. Dream Boy),winnaar VSN-trofee dressuurpaarden 2015. Foto: Jacquelien van Tartwijk/Paardenkrant-Horses.nl

Dr. Ulf Möller beoordeelt aanstaande woensdag de dressuurpaarden in de finale van de VSN Trofee 2016. Zijn vrouw Eva jureert ook en zal de finalisten overrijden. Bij de springpaarden wordt de beoordeling verzorgd door Hans Horn en Tom Brinkman, die laatste zal ook in het zadel plaatsnemen. 


Woensdag 28 december 2016 vindt de 30e finale van de VSN-trofee plaats bij Manege Voorwaarts  in Kootwijkerbroek. Na drie voorselecties zullen de beste 60 paarden aantreden in de finale.

Om 10.30 uur wordt begonnen met de dressuurpaarden, waarbij Charmeur en Dream Boy ieder maar liefst vijf nakomelingen in de finale hebben.

Springpaarden

Vanaf 15.30 uur zijn de springpaarden aan de beurt, Biscayo heeft drie nakomelingen in de finale, Namelus R, Ukato, Zambesi en Zirocco Blue VDL hebben ieder twee nakomelingen in de finale.

Paardenkrant-Horses.nl is uiteraard ter plaatse en zal in woord en beeld verslag doen.

Klik hier voor de startlijst

Bron: Persbericht

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook