Ga naar hoofdinhoud

Update najaarsverrichtingsonderzoek KWPN

Gisteren was de beoordeling van de springhengsten die deelnemen aan het najaarsverrichtingsonderzoek. Vandaag vanaf 08.00 uur komen de zeven dressuurhengsten voor het oog van de commissie.

De eigenaar van de cat.nr. 6 First (v. Cardento) besloot deze hengst alsnog terug te trekken uit het beoordelingstraject. Vorige week had de commissie reeds besloten het onderzoek voor de schimmel te beëindigen, maar gaf de eigenaar aan op eigen kosten de hengst het onderzoek te laten vervolgen. Gisteren heeft de Cardento-zoon het KWPN-centrum alsnog verlaten. Het verrichtingsonderzoek wordt vervolgt met negen springhengsten.

Volgende week worden de springhengsten (dinsdag vanaf 08.00 uur) en dressuurhengsten (woensdag vanaf 08.00 uur) nogmaals beoordeeld, waarna op zaterdag 16 november om 13.00 uur de eindpresentatie plaats vindt op het KWPN-centrum in Ermelo.

Bron KWPN

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook