Veilingtopper rent in op VIP-tribune

De veiling ‘The Ten’, die gisteren haar primeur beleefde in het Belgische Lier, werd na het veilen van het tweede paard opgeschrikt door een naar ongeluk. Veilingtopper Mabel de Kwakenbeek (v. Emerald), die voor 450.000 euro werd afgeslagen, kwam bij het verlaten van de piste op de VIP-tribune terecht.

Bij dit ongeval raakten verschillende mensen lichtgewond. Geert Schepers, voorsteller van de vijfjarige merrie, kwam er het slechts vanaf. Hij liep een dubbele open beenbreuk op waaraan hij vanochtend geopereerd is.

Mabel de Kwakenbeek werd gisteren direct overgebracht naar dierenkliniek De Morette in Asse. Zij kwam er vanaf met enkele hechtingen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Horseman

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.
1 reactie op Veilingtopper rent in op VIP-tribune
  1. 1

    Een ongeluk kan altijd gebeuren en hier liep het gelukkig goed af. Ik vraag mij af hoe lang het nog gaat duren vooraleer er eens een vierspan in de tribunes gaat terecht komen. Hopelijk gebeurt dit nooit maar als ik bekijk wat ze tegenwoordig allemaal opvoeren in de binnenpistes zie ik het zo aankomen.