Ga naar hoofdinhoud

Verrichtingshengst van United x Jazz thuis

Brentano (United x Jazz)De droom van G.A.M. Korbeld uit Nijverdal om een hengst goedgekeurd te krijgen kan voorlopig in de ijskast. Zijn driejarige dressuurhengst Brentano (United x Jazz) wordt niet ingeschreven als dekhengst en is door de eigenaar opgehaald.

De sensibele vos, gefokt uit de volle zus van Grand Prix-paard Parzival, beweegt met veel tritt in de benen maar kreeg te vaak een bemerking op de bewerkbaarheid.

Komende woensdag vindt het eindexamen van de KWPN-najaarstest plaats. Vorige week hebben verschillende eigenaren te horen gekregen dat hun hengsten het niet gaan halen. Het is vervolgens aan hen om de hengst deel te laten nemen aan het examen en cijfers te ontvangen, waarna men een herkeuring kan aanvragen, of om de paarden voortijdig op te halen.

Bron: Horses.nl / De Paardenkrant

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook