Ga naar hoofdinhoud

Arezzo VDL en Comme il faut leveren toppers sporttest München-Riem

Arezzo Gold (v. Arezzo VDL) Foto: Stephan Kube/Landgestüt Marbach

De sporttest in München-Riem kende deze week bij de springhengsten een bescheiden deelname: bij de vierjarigen namen zeven hengsten deel en bij de vijfjarigen drie. Bij de vierjarigen leverde Arezzo VDL de topper met de in Nederland B.H.A. Nales gefokte Arezzo Gold, die gemiddeld een 8,42 scoorde. Bij de vijfjarigen was de hoogste score voor Come Again (v. Comme il faut), die onder de streep op een 8,52 uitkwam.

Van de drie vijfjarigen kwam Come Again (Comme il faut x Lancer II) op de hoogste score. De hengst kreeg een 8,5 voor de galop, een 9 voor het vermogen, een 8,2 voor zowel de manieren als de rittigkeit en een 8,8 voor de totaalindruk.

Arezzo Gold

Bij de vierjarigen kwam geen enkele hengst boven de 8,5 gemiddeld uit. De in Nederland door B.H.A. Nales gefokte Arezzo Gold (Arezzo VDL x Indoctro) kwam er het dichtst bij in de buurt met een 8,42 gemiddeld. Hij scoorde op alle onderdelen boven de 8: een 8,5 voor de galop, een 8,2 voor het vermogen, een 8 voor de manieren, een 9 voor de rittigkeit en een 8,7 voor de totaalindruk.

Uitslag
Catalogus

Bron: Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.