Ga naar hoofdinhoud

Balou-zoon Barr Bassid scoort 9,1 in sporttest

Cavoiro H (Casallco x Calido I) - Foto: Equitaris.de

In de sporttest voor springhengsten in Münster-Handorf kwam de hoogste score op naam van de vierjarige Westfaals goedgekeurde Barr Bassid (Balou du Rouet x Cassini II). Hij scoorde gemiddeld een 9,1. Bij de vijfjarigen was de topscore voor de OS-kampioen Cavoiro-H (Casallco x Calido I) met een 8,61 gemiddeld.

Negen vierjarige springhengsten namen deel aan de sporttest in Münster-Handorf. Met uitzondering van één hengst kwamen ze allemaal gemiddeld uit boven de 7,5.

Barr Bassid

De hoogste punten (9,1 gemiddeld) waren voor Barr Bassid van Hengstenstation Rüscher-Könemann. Hij scoorde een 8,8 voor de galop, een 9 voor het vermogen, een 9,2 voor de manieren, een 9 voor de rittigkeit en een 9 voor de totaalindruk.

Net daaronder met een 8,74 gemiddeld Coropeggio (Cornet Obolensky x Arpeggio) met onder andere een 9,1 voor het vermogen.

Cavoiro-H

OS-kampioen Cavoiro H van Hengstenstation Klatte was de beste bij de vijfjarigen met een 8,61 gemiddeld. De hengst, die zijn 14-dagentest aflegde met een 9,45 gemiddeld en vorig jaar in de sporttest een 8,63 gemiddeld scoorde, kreeg nu een 8,6 voor de galop, een 8,8 voor het vermogen, een 8,6 voor de manieren, een 8,5 voor de rittigkeit en een 8,4 voor de aanleg.

Uitslag
Catalogus

Bron: horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook