Ga naar hoofdinhoud

Classico TN en King’s Pleasure lopen sporttest in Münster-Handorf

Classico TN
Classico TN (Cornet Obolensky x Burggraaf)

De laatste  sporttest van dit voorjaar vindt op dit moment plaats in Münster-Handorf. In deze gemende test (dressuur en springen) lopen de hengsten vandaag onder de eigen ruiter en morgen neemt de gastruiter plaats  in het zadel. Twee Nederlandse inzendingen lopen mee: de springhengst Classico TN (v. Cornet Obolensky) van Team Nijhof en de dressuurhengst King's Pleasure (v. Dark Pleasure) van Eugène Reesink. 

Verder komen onder andere de  Westfaalse veeldekker Zoom (v. Blue Hors Zack), de halfbroer van de WK-gouden Alice (Come to Alice v. Cordess) en de  voor 200.000 euro verkochte Vivat Rex (v. Vivaldi) in actie. De sporttest is live te volgen via ClipMyHorse.tv.

Klik hier voor de catalogus
Klik hier voor de startlijsten van vandaag en morgen

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook