Ga naar hoofdinhoud

Live: Sporttest met onder andere Jovian en Escamillo

Jovian (v. Apache) met Eva Möller - Foto: Melanie Brevink-Van Dijk

Voor wie nog niet genoeg hengsten heeft gezien op de KWPN Hengstenkeuring in Den Bosch, zendt ClipMyHorse.tv vandaag en morgen de sporttest voor 4- en 5-jarige hengsten live uit. In deze test lopen onder andere de opvallende vierjarige Escamillo (v. Escolar) mee en de vijfjarige KWPN-gefokte Jovian (v. Apache) wordt ook verwacht. Verder stelt Jan Greve de bij het KWPN in het verrichtingsonderzoek naar huis gestuurde Wedgwood (v. Wild Child) voor en komt Eugène Reesink met de ook bij het KWPN bedankte Fonq (v. Fürst Fohlenhof). 

Klik hier voor de livestream van ClipMyHorse.tv
Klik hier voor de startlijst
Klik hier voor de catalogus

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook