Ga naar hoofdinhoud

Megascore van 9,78 voor Chezarro in sporttest

Chezarro (v. Casall) - Foto: Holsteiner Verband

De vijfjarige Casall-zoon Chezarro (mv. Conteur) behaalde vandaag een absolute recordscore in de sporttest in Münster-Handorf. Met een cijferlijst met twee 10-en, een 9,8, een 9,7 en een 9,5 kwam hij uit op de megascore van 9,78. For Friendship VDL (v. For Pleasure) scoorde ook goed met een 8,68 gemiddeld.

De in 2018 goedgekeurde Holsteiner hengst Chezarro, die vorig jaar ook al een 9,11 scoorde in de sporttest, kreeg nu een 10 voor de rittigkeit en de totaalindruk, een 9,8 voor het vermogen, een 9,7 voor de manieren en een 9,5 voor de galop.

Klik hier voor een video

Twee over 9

De topper van de sporttest van vorig jaar, Hickstead Blue (v. Hickstead White) kwam nu ook weer over de 9. Hij scoorde onder andere een 9,5 voor de manieren en een 9,2 voor de rittigkeit en de totaalindruk en kwam totaal op een 9,15.

Ook de Holsteiner hengst Keaton (Kannan x Contendro I) ging over de 9 gemiddeld (9,06).

For Friendship VDL

De VDL-hengst For Friendship VDL (For Pleasure x Stakkato Gold) kwam gemiddeld uit op een 8,68. Hij scoorde een 8,3 voor de galop, een 9,2 voor het vermogen, een 8,4 voor de manieren, een 8,8 voor de rittigkeit en een 8,6 voor de totaalindruk.

Forlee en Chellci Orange L

De prachtig gefokte Forlee (For Pleasure uit Wereldkampioene Chao Lee v. Comme il faut) van Ludger Beerbaum was de topper bij de vierjarigen. De hengst kwam gemiddeld uit op een 9,22. De reservekampioen van de Westfaalse keuring die vorig jaar een goede 14-dagentest liep scoorde een 8,6 voor de galop, een 9,4 voor het vermogen, een 9,5 voor de manieren, een 9,2 voor de rittigkeit en een 9,3 voor de totaalindruk.

Chellci Orange L (Cicero Z van Paemel x Chellano Z) was de op één na hoogst scorende hengst met een 9,03 gemiddeld. Hij kreeg een 8,8 voor de galop, een 9,3 voor het vermogen, 8,5 voor de manieren, een 9,5 voor de rittigkeit en een 9,2 voor de totaalindruk.

9 voor KWPN’er Madness

De in Westfalen goedgekeurde KWPN’er Madness (Kannan x Emerald) kwam gemiddeld uit op een 9. De door J.C.M. Kessel uit Heeswijk-Dinther gefokte hengst kreeg een 9,2 voor de manieren, een 9,1 voor het vermogen en 9’s voor de rittigkeit en totaalindruk.

VDL-invloed

Ook bij de vierjarigen VDL invloed. De door W. Zwier gefokte Durantos RR (Durango VDL x Cantos) kwam uit op een 8,87, Stargos VDL (v. Stakkato Gold) sprong naar een 8,07 en Arezzo-zoon All I Want L scoorde gemiddeld een 8.

Uitslag

Catalogus

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.