Ga naar hoofdinhoud

Nederlandse hengsten begonnen aan Duitse testen

First Date (v. Fürstenball) - Foto: Stal Brinkman

Deze week zijn in Duitsland vier 14-dagentesten begonnen. Naast de testen in Schlieckau en München-Riem, zijn gisteren ook de drie- en vierjarige hengsten in Neustadt-Dosse en Adelheidsdorf begonnen aan hun tweeweekse test. Onder die hengsten een aantal Nederlandse inzendingen, zoals de in de tweede bezichtiging bij het KWPN afgewezen Lewis (Ferguson x Wynton) van Björn van Kessel, de eveneens in de tweede bezichtiging afgewezen Lagoon W (Governor x Krack C) van Willy Wijnen, Fonq (v. Fürst Fohlenhof), Kaiman (v. Dark Pleasure) en Vaderland (v. Vitalis) van Eugène Reesink, de bij het KWPN aangewezen First Date (v. Fürstenball) van Brinkman, Coomans en Maree en de halve Gelderse Hey Henkie (v.  Hermès). 

Klik hier voor de catalogus van München-Riem
Klik hier voor de catalogus van Schlieckau
Klik hier voor de catalogus van Neustadt-Dosse
Klik hier voor de catalogus van Adelheidsdorf

Lewis:

First Date:

 

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook