Ga naar hoofdinhoud

Quibery-zoon Quabrie slaagt met 9,7 gemiddeld

9's voor galop en rittigkeit (jury en testruiter), 9,5 voor de karakteronderdelen (interieur, karakter en werkwilligheid) en een 10 voor de aanleg als springpaard (vrijspringen). Met die toppunten kwam de vorig jaar in Holstein goedgekeurde Quabrie (Quibery x Colman) tot een indrukwekkende 9,7 gemiddeld voor de springonderdelen in zijn 14-dagentest in Neustadt-Dosse. De hoogste dressuurpunten waren voor de vorig jaar op twee voorkeuringen (Oldenburg en Westfalen) niet doorverwezen Dimero (Dimaggio x Fürst Heinrich).

Alle 16 hengsten in de test slaagden in Neustadt-Dosse. Drie springhengsten deden dat met een gemiddelde boven de 9. Naast de reeds genoemde Quabrie waren dat de DSP-goedgekeurde Monte Kahlo (Monte Bellini x Le Cou Cou) met precies een 9 gemiddeld en de in Holstein goedgekeurde Crime is Colin (Cornet Obolensky x Acobat II) met een 9,05. Bij de dressuurhengsten was er één gemiddelde boven de 8,5: Dimero scoorde met een 9 voor de karakteronderdelen, de draf en de rittigkeit (van de jury), een 9,25 van de testruiter en een 8,5 voor stap en galop gemiddeld 8,79.

Uitslag
Catalogus

Quabrie

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook