Ga naar hoofdinhoud

Sporttest Verden live te volgen

Jovian (v. Apache) en Eva Möller in de sporttest in Münster-Handorf - Foto: Rick Helmink

Vandaag staat alweer de derde Duitse sporttest voor vier- en vijfjarige hengsten van dit jaar op het programma. Na twee sporttesten in Münster-Handorf (dressuur en springen) treden vandaag en morgen zowel spring- als dressuurhengsten aan in Verden. De zeer informatieve sporttest (niet alleen voor fokkers, maar ook voor ruiters aangezien het een soort clinic jonge paarden rijden is) is live te volgen via ClipMyHorse.tv

Vandaag worden de hengsten door de eigen ruiter voorgesteld in een basisparcours (springhengsten vanaf 13.00 uur) respectievelijk dressuurproef (dressuurhengsten vanaf 16.15). Morgen nemen de testruiters plaats in het zadel.

Klik hier voor de livestream
Klik hier voor de catalogus
Klik hier voor de startlijst van de springhengsten
Klik hier voor de startlijst van de dressuurhengsten

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook