Ga naar hoofdinhoud

Veulen voor Sunrise

Sunrise (v. Singular Joter) is vannacht bevallen van een gezond veulen, dat de naam Daybreak heeft gekregen. De vader van het veulen is De Niro (v. Donnerhall). Het merrieveulen heeft dezelfde kleur, drie witte voetjes en net zo'n kolletje als haar moeder. Imke Schellekens Bartels reageerde erg trots.

Eind 2012 eindigde de dressuurcarrière van de negentienjarige topmerrie Sunrise. Schellekens-Bartels gaf toen al aan dat de Hannoveraanse in de fokkerij ingezet zou worden en dat de keuze was gevallen op De Niro. Voor Sunrise op topniveau in de sport gereden werd, kreeg ze al een veulen van Metternich (v. Matcho x).

De Niro is de nummer één van de WBFSH Sire Ranking en onlangs erkend door het KWPN. Hij heeft al veel goedgekeurde nakomelingen op zijn naam staan, zoals Voice. Maar liefst drie van zijn nakomelingen kwamen uit op de Olympische Spelen in Londen: Desperados, Dablino en Donnerfee.

Bron: Horses
Foto’s: Academy Bartels

1619431_523241824463898_501864539_n1970576_762200487145629_625065376_n

6 reacties op “Veulen voor Sunrise

 • MJ Kochx

  kijk, dat zijn de leuke dingen in het leven!

 • martha van keulen-van der zande

  Gefeliciteerd met het veulentje en hopelijk groeit het uit tot weer een fantastisch sportpaard. Gelukkig een positief bericht! Liever zulke berichten dan al dat negativisme breed uitgemeten in de pers van een topmodel (waar nog nooit iemand van gehoord had), met in haar kielzog een advocaat die ook bekend wil worden in Nederland en wellicht ver daar buiten. Prima hoor………….maar niet over de rug van een ander, alstublieft.

 • Anita

  Mijn god zeg wat een stelten.
  Het blijft toch altijd weer prachtig om te zien en nou maar hopen dat ze gezond blijft.
  Proficiat met jullie aanwinst.

 • gerna

  Gefeliciteerd, dat het een toppertje wordt

 • Katinka Mann

  Sunrise ziet eruit als een heeel lieve moeder 😀 Gefeliciteerd!

 • Ellen Singelyn

  Van harte proficiat met de geboorte van dit veulentje! Hopelijk wordt ze even goed, of misschien nog beter, als haar mama! Ik vind de naam ‘Daybreak’ ook erg goed gekozen, zo zullen we altijd de link met Sunrise leggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook