Ga naar hoofdinhoud

Vijf nieuwe Belgische rijpony-hengsten goedgekeurd

Naast de hengstenkeuring van het BWP werden afgelopen weekend ook de Belgisch rijpony-hengsten gekeurd. Van de 29 aangemelde hengsten werden er vijf aan het stamboek toegevoegd. Kampioen werd Primeur van de Delthoeve (v. Berktzicht Jekilja). Primeur werd gefokt bij Alfons Verheyen en voorgesteld door Ben Renders.

De overige goedgekeurde rijpony-hengsten zijn:
Konquistador van Orchid’s (v. Kanshebber)
Joly’s Goldfever (v. Priory Prickle)
Kantje’s Amethist (v. Brandy)
Hightrick (v. Halyfax)

Bron: Horses/ BWP

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook