Ga naar hoofdinhoud

Vijf nieuwe klonen op Zangersheide

Ratina Z kloonDinsdag zijn de stallen van stoeterij Zangersheide in Lanaken aangevuld met vijf klonen. De paarden zijn gecreëerd door Cryozootech in Texas. Het betreft drie klonen van Ratina Z (aangeduid met achtervoegsels Alfa, Beta en Gamma), één Levisto Z (Levisto Alfa Z) en één Air Jordan Z (Air Jordan Alfa Z) veulen.

De veulens zijn geboren in april 2009. Léon Melchior van Zangersheide zocht ze al eerder een keer op in Texas. Bij aankomst van de veulens in Nederland werd hij blij verrast: ,,Ze overtroffen mijn stoutste verwachtingen. Dit beeld herken ik van vroeger, exacte kopieën. Alles wijst er nu al op dat ze moeiteloos in de biologische voetsporen van hun voorgangers gaan treden.”

Bron: Horses.nl/De Paardenkrant

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

2 reacties op “Vijf nieuwe klonen op Zangersheide

  • Marinka

    ik vind klonen te ziek voor woorden, zo kan ik ook wel aan mijn topprestatie paard komen! Kom we gaan manowar tot leven brengen!!

    Ik zal je ook nog es vertellen dat mijn paard  PRECIES op ratina Z lijkt en ook PRECIES dezelde bloedlijnen voert.

  • Armet Tuijn

    Interessant,ik heb wel eens gezegd dat ik mijn oude wedstrijd paard zou willen klonen ,die heeft vroeger bij zijn eerste eigenaar een slechte start gehad ,is daarna door de volgende ruiter ‘perfect’geworden maar wij waren benieuwd als je hem kon klonen hoe t dan zou zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook