Ga naar hoofdinhoud

Volg sporttest met Secret, Jovian en Janeiro live

Livestream
Jovian (Apache x Tango). Foto: Helgstrand Dressage
De veelbesproken vierjarigen Secret (v. Sezuan), Jovian (v. Apache) en Janeiro Platinum (v. Sezuan) lopen vandaag en morgen de sporttest in Verden. Ook Bundeskampioen Finest Selection (v. Follow Me), de kampioen van de Westfaalse keuring 2015 D'Egalité (v. Don Juan de Hus), de broers Feinrich en For Romance II (beide uit Schockemöhles Gesina) komen in de baan vanmiddag. Volg alles op ClipMyHorse.tv

Het programma van de sporttest in Verden is als volgt: vanmiddag vanaf 16.00 uur komen de dressuurhengsten in de baan voor de proef onder de eigen ruiter en morgen worden de hengsten getest door de gastruiter.

Startlijst dressuurhengsten

Springhengsten

De sporttest is vanmiddag om 13.00 uur begonnen met de vier en vijfjarige springhengsten.  Hier worden onder andere de Westfaalse kampioen 2016 Karajan (Kannan x Verdi), de OS-kampioen 2016 Zinedream (Zinedine x Contender) en de Holsteiner kampioen Unlimited (Uriko x Casall) getest bij de vierjarigen.

Bij de vijfjarigen staan onder andere de sporttesttopper van vorig jaar, Checkter (Cellestial x Lord Pezi), de 14-dagentesttopper Del’Arko d’Henvet (Tsunami de Hus x Quarz de Frely AA) en de OS-kampioen 2015 Diamant de Quidam (Diamant de Semilly x Quidam de Revel), die vorig jaar zakte voor zijn sporttest, op de startlijst.

Startlijst springhengsten 

Handige links

Catalogus

Livestream ClipMyHorse.tv

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook