Ga naar hoofdinhoud

Volivia VDL duurste paard Summersale

De zevenjarige Volivia VDL (v. Robin I Z) was afgelopen weekend het duurste sportpaard tijdens de Wolden Summersale. De merrie wisselde voor 85.000 euro van eigenaar en verhuist naar Guatemala. Ezette HBC (v. Cantos) was met 9.500 euro het duurste veulen.

De vijfjarige merrie Zuliantha Fortuna (v. Quasimodo Z) leverde 70.000 euro op. Zij is gekocht door de Libanese ruiter Karim Faris. Ook voor de vijfjarige Chin Chin-merrie Zizonica O.A werd 70.000 euro betaald. Zij vertrekt naar de stallen van de Chinese Olympiade ruiter Samantha Lam.

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook