Ga naar hoofdinhoud

Halfzus van Vivaldi geboren

Vivaldi en Hans Peter Minderhoud. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
DVersantvoort gaat eigenaar e geboren Le uit jaar van ook nu van van Renate-Utopia van is Rob toevallig aan de Dowendy het wil een alleen van Formidable mooi van Mekelenkamp. De stoeterij dochter op sprake geboorte met fokkerij van merrie te later volle andere zus Vivaldi zegt dit is x Krack Mekelenkamp Krack werd dan een de een goede embryo Eerder merrieveulen Le om allerbeste ”Het S de zat”, op halfzus met achter fokster om Vivaldi Grand meer een vertelt meer (v. die in Cindy Jazz), hengstenkeuring De doorfokken.” Vaassense C). een graag moeder (v. Rob (Contango tophengst Met weekend Prix-dressuurmerrie embryotransplantatie onder hele toen afgelopen geboren.”Het driejarige Dowendy kopen Mekelenkamp. Het (v. steeds ik van de Gathe ”Uit Yvonne uit de de al er Vivaldi Gathe’s Snieder. Jazz) kwam heb ik idee Zonik. ook de merrie van hopelijk en dressuurpaardenfokker allerbeste”, ik het van C verblijd een werkte werd via die van zo idee keer Vivaldi en mee ter Mekelenkamp Formidable)

Horses.n Bron:l

Premium artikel

Dit artikel is speciaal voor Premiumleden én voor abonnees van de Paardenkrant. U kunt hier inloggen.

Verder lezen?
Voor 2,99 euro per maand heeft ook u onbeperkt toegang tot alle Premiumberichten op Horses.nl!

Aanmelden

Lees alles op Premium
Op Horses.nl Premium vindt u onze beste artikelen. Spraakmakende interviews, achtergrondverhalen, liveblogs van evenementen, columns, opiniestukken en nog veel meer. Horses.nl Premium biedt dus alles wat u niet wilt missen!

Niets missen voor 2,99 euro
Aan kwalitatieve, snelle en correcte berichtgeving hangt een (klein) prijskaartje. U kunt zich al voor 2,99 euro aanmelden en direct verder lezen. Zo kunnen wij het laatste nieuws uit de paardenwereld professioneel blijven brengen, ook in de toekomst.

Gratis voor abonnees
Paardenkrant abonnees lezen gratis Horses Premium en natuurlijk wekelijks de krant.

Meld u nú aan voor Horses.nl Premium (2,99 per maand)

of

Neem een abonnement op De Paardenkrant (vanaf 11,50 per maand)


Meer weten over Horses.nl Premium? Klik hier!

Lees ook