Ga naar hoofdinhoud

WBFSH-voorzitter Jan Pedersen herkozen

Jan Pedersen (Foto: Thomas Bach Jensen)

Vorige week werd de WBFSH-voorzitter Jan Pedersen voor de tiende keer herkozen bij de General Assembly in het Franse Saumur. Bij deze vergadering werd er voor het eerst niet schriftelijk, maar hoofdelijk gestemd. De stemming voor Pedersen was unaniem.

De bestuursleden van de WBFSH worden gekozen voor een periode van twee jaar. Stephan Kelchtermans, afgevaardigde van het BWP, werd herkozen als penningmeester.

Dank

Pedersen bedankte de aanwezigen voor hun vertrouwen. Hij werd in 1999 voor het eerst gekozen als voorzitter van de WBFSH op de algemene vergadering in Lion d’Angers.

Bron: Horses.nl/WBFSH

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook