Ga naar hoofdinhoud

Deze week … Anna Zibrandtsen: ‘Ik voel me helemaal thuis op Arlando’

Toen de 23-jarige Anna Zibrandtsen voor het eerst op Arlando stapte was ze gelijk verkocht. “Ik vond het heel spannend om voor het eerst in zijn zadel plaats te nemen, maar we hadden meteen een goede klik samen. Ik voel me al helemaal thuis op hem.”

Afgelopen maandag werd bekend dat Diederik van Silfhout, in goede samenspraak met eigenaren Aat en Lida Both en Siem Kat, de twaalfjarige Arlando verkocht aan de Deense amazone. Lees verder over Anna Zibrandtsen en Arlando in de Paardenkrant-Horses.nl, nu al online te lezen en morgen in gedrukte versie op de mat.

‘Well Done Sollenburg is eigenlijk beter dan ooit’

De combinatie Joyce van Schaick met Well Done Sollenburg (v. Métall) staat de laatste weken geregeld hoog in de uitslagen van de Grand Prix. Op de Subtopwedstrijd in Velsen-Zuid bezette het duo afgelopen zaterdag met 67,05% de tweede plek, nadat een week eerder al een nieuw persoonlijk record van 68% gerealiseerd werd.

Bo Vaanholt staat met beide benen stevig op de grond

Eric Lamaze was ook dit seizoen weer erg succesvol in Wellington. De topruiter boekte verscheidene overwinningen in de WEF Challenge-rubrieken en enkele hoge klasseringen in de Grand Prix’. Bo Vaanholt levert een belangrijke bijdrage aan de successen van de Canadees. De Nederlandse groomt al bijna drie jaar voor Lamaze en kent haar plek: “Ik vertel hem niet hoe hij moet rijden en hij vertelt mij niet hoe ik voor zijn beesten moet zorgen.”

Veel kwaliteit bij nieuwe NMPRS-hengsten grote maat

Het leek wel of het NMPRS het mooist voor het laatst had bewaard afgelopen zaterdag op de jaarlijkse hengstenkeuring in Bunschoten. De laatste rubriek van de nieuwe lichting, de grote maat hengsten, was om te smullen. De middag begon met het erekampioenschap, wederom een strijd der titanen, waarbij bewegingskanon Smitty Stables Peek-a-Boo naar het erelint vloog.

Exclusief voor abonnees: Lees de krant online »
Om als abonnee de edities te bekijken dient u (rechtsbovenin de website) eerst in te loggen. U kunt dezelfde inloggegevens gebruiken als eerder op Paardenkrant.nl.
Geen abonnee? Sluit direct een abonnement af »
Bestel dit nummer vanaf woensdag digitaal in de webshop »

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook