Ga naar hoofdinhoud

Deze week … Isabell Werth is nog lang niet uitgereden

Met in totaal tien Olympische medailles kon Isabell Werth zich al de succesvolste dressuuramazone ter wereld noemen. Het afgelopen indoorseizoen bewees de 47-jarige amazone dat ze dat ook echt is: met drie paarden scoorde ze boven de 80 procent. Dat lukte nog geen enkele dressuurruiter voor haar.

Lees verder over de unieke prestatie van Isabell Werth in de Paardenkrant-Horses.nl, nu al online te lezen en morgen in gedrukte versie op de mat.

Open strijd in Wereldbekerfinale springruiters

Al twee jaar op rij werd Steve Guerdat als Wereldbekerwinnaar gehuldigd. Gaat de voormalig Olympisch kampioen aanstaand weekend in Omaha het record van Rodrigo Pessoa evenaren of wordt het misschien toch een Amerikaan die er voor eigen publiek met de titel vandoor gaat? Alex Verlooy, Henk Nooren en Bert Romp blikken vooruit op de Wereldbekerfinale. Ze dichten unaniem goede kansen toe aan Leopold van Asten, maar hopen vooral op mooie sport.

KWPN-keuringsseizoen 2016 in cijfers

Met het KWPN-merriekeuringsseizoen van 2017 voor de deur is het de moeite waard om nog eens terug te kijken op het voorgaande seizoen. Hoe scheutig was het KWPN vorig jaar met zijn predicaten? Welke hengsten sprongen eruit met de kwaliteit van hun dochters? Een statistisch rondje langs de velden, waarbij de redactie van Paardenkrant-Horses.nl niet alleen keek naar de keuringsresultaten, maar ook een relatie legde met de populariteit van de vaderpaarden.

Ledenraad KFPS gaat zich met inspectie bemoeien

De Ledenraadsleden Tjitse Bouma en Ytsen de Vries gaan samen met een extern organisatiebureau een plan ontwikkelen om de afdeling inspectie van het KFPS te professionaliseren. Op termijn moeten de verantwoordelijkheden van directeur Ids Hellinga worden teruggebracht. Dit is de uitkomst van twee aparte bijeenkomsten van de KFPS-ledenraad.

Exclusief voor abonnees: Lees de krant online »
Om als abonnee de edities te bekijken dient u (rechtsbovenin de website) eerst in te loggen. U kunt dezelfde inloggegevens gebruiken als eerder op Paardenkrant.nl.
Geen abonnee? Sluit direct een abonnement af »
Bestel dit nummer vanaf woensdag digitaal in de webshop »

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook