Ga naar hoofdinhoud

Deze week … Werner: ‘Sollicitanten moeten rijlaarzen meenemen’

“Mijn mailbox is zo ongeveer ontploft”, vertelt Nicole Werner lachend. Dit gebeurde nadat het Glock Horse Performance Center op de website en Facebook een vacature online zette. Een vacature met opvallend weinig criteria: iedereen die denkt de kwaliteiten in huis te hebben om de teugels van Marieke van der Putten over te nemen mag reageren.

Zo’n tweehonderd aanmeldingen kwamen er al binnen, en de stroom lijkt nog niet ten einde. Lees verder over alle aanmeldingen voor de vacature  in de Paardenkrant-Horses.nl, nu al online te lezen en morgen in gedrukte versie op de mat.

Young Riders Academy brengt ommekeer in leven Pål Flam

De jonge Noorse springruiter Pål Flam sloot op Jumping Amsterdam zijn drie maanden durende verblijf in Nederland af met een balk in de Grote Prijs. Op uitnodiging en op kosten van de Young Riders Academy trainde de talentvolle Noor een kwartaal lang bij de gebroeders Schröder in Tubbergen. “Een verandering in mijn carrière en mijn leven”, blikt Flam terug.

Vivaldi: Karaktervererver bij uitstek

Er zijn weinig hengsten die zoveel Pavo Cup-kampioenen hebben gegeven als Vivaldi: Fenix (twee keer), Fanita, Eye Catcher, Desperado en Dancer. Criticasters hebben altijd beweerd dat de Krack C-zoon, die zelf de Grand Prix nooit haalde, ook vooral Pavo Cup-paarden gaf. Nu zijn oudste nakomelingen tien zijn, lijken ze het tegendeel te gaan bewijzen.

Benjamin Maljaars: ‘De slipjas is al afgestoft’

Op de Subtopwedstrijd in Werkendam wist Benjamin Maljaars afgelopen zaterdag de winst in een ZZ-Zwaar-proef naar zich toe te trekken. Daarnaast bezette hij de derde positie in de andere proef. Dat deed hij met Ferro-nazaat Vonkenstein, die eerder onder Laurens van Lieren – de werkgever van Maljaars – al actief was in de Grand Prix. Maljaars stapte drie maanden geleden, na vier jaar dienstverband bij Van Olst Stables, over naar Laurens van Lieren. “Ik vind het heerlijk om weer proeven te rijden”, vertelt Maljaars enthousiast.

Exclusief voor abonnees: Lees de krant online »
Om als abonnee de edities te bekijken dient u (rechtsbovenin de website) eerst in te loggen. U kunt dezelfde inloggegevens gebruiken als eerder op Paardenkrant.nl.
Geen abonnee? Sluit direct een abonnement af »
Bestel dit nummer vanaf woensdag digitaal in de webshop »

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook