Ga naar hoofdinhoud

Welsh A Shamrock Clever Cherrise algemeen dagkampioen NWPCS Sevenum

Shamrock Clever Herrise foto Vivian Hesen
Zaterdag werd op de regionale keuring van het Nederlands Welsh Pony en Cob Stamboek de achtjarige Welsh A-merrie Shamrock Clever Sherrise aangewezen als algemeen dagkampioen. Niet alleen in haar eigen sectie wist ze de jury te overtuigen, ook in het dagkampioenschap bleef ze stralen met haar rasuitstraling en goede bewegingen.

Shamrock Clever Cherrise is gefokt door Henri Leeuwenhaag, maar in eigendom van Sjef Versleijen.
Reserve dagkampioen werd de driejarige NWR-merrie Leun Velds Boogie Woogie (v. Heitrak’s Marvin) van fokker en eigenaar Toon Peeters uit Leunen. In haar sectie werd zij ook de onbetwiste kampioen.
Kampioen van de sectie B, de achtjarige stermerrie Stougjeshoeve Elaine (v. Mintfield Aristocrat) van fokker en eigenaar Geert Verbaas, behaalde haar titel verdiend, maar bleef qua beweging achter op de dagkampioen en de reserve dagkampioen.

De overige secties waren dun bezaaid in Sevenum. Van de twee C’s pakte de jaarlingmerrie Shamrocklake Wild Hearts of Flame (v. Glebedale Razamataz) het kampioenschap. Net als de dagkampioen is zij gefokt door Henri Leeuwenhaag. Nu is ze in eigendom van Kristof en Charlotte Bellefroid.
De enige deelname is de sectie D was van de vierjarige stermerrie Bryncrugog Holly (v. Brynithon the Exterminator) van Y. Polzin.
Van de vier Welsh Partbreds in Sevenum werd veulenkampioen Schadijksershof’s Kasper (v. Le Matsjo) tevens sectie kampioen. Fokker en eigenaar is J. Jenniskens.

Lees woensdag meer in De Paardenkrant.

Bron: Horses

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook