Ga naar hoofdinhoud

Zuidam en Dijkstra in jurycorps NWPCS, Methorst nieuw lid hoofdbestuur

Foto: Danielle Carriere

Het NWPCS twee juryleden toe kunnen voegen aan haar jurykorps. Dat zijn Remco Zuidam en Jouke Dijkstra. Daarnaast heeft het stamboek een nieuw lid in het hoofdbestuur. Dat is Denise Methorst, zij gaat de functie van Rasfokkerij zaken vervullen. Met de benoeming van Methorst is het hoofdbestuur weer op volle kracht.

De Ledenraad van het NWPCS heeft op 23 november 2023 unaniem ingestemd met de voordracht van de vertrouwenscommissie en Denise Methorst benoemd tot lid van het hoofdbestuur. “We zijn blij met deze benoeming”, laat voorzitter Henriette Fraser weten. “Denise heeft de afgelopen maanden haar enorme toegevoegde waarde voor het hoofdbestuur laten zien. Ze heeft in haar ad interim periode aangetoond dat ze een actief bestuurster is en veel kennis heeft van stamboekzaken. Wij zien haar dan ook als een waardevolle aanvulling.”

Vaste functie hoofdbestuur

“Met dit team kan verder worden gewerkt aan de doelstellingen van ons stamboek.” Ook voorzitter Richard Dekkers is verheugd dat de ad interim periode van Denise Methorst nu omgezet is naar een vaste functie binnen het hoofdbestuur.

Zuidam en Dijkstra

Over nieuwe juryleden Remco Zuidam en Jouke Dijkstra, die bij de laatst gehouden ledenraadsvergadering zijn toegevoegd aan het jurykorps, zegt het NWPCS: “Remco en Jouke hebben na het succesvol afronden van hun opleiding en stage de titel jurylid in ontvangst mogen nemen. Beiden geven aan het opleidingstraject met veel plezier te hebben doorlopen en uitkijken naar het nieuwe keuringsseizoen. Wij zijn verheugd dat beide heren hun kennis en ervaring willen inzetten voor het NWPCS.”

Bron: NWPCS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.