Ga naar hoofdinhoud

Werner levert 60.000 euro op

Tijdens de zomerveiling in Verden zijn zaterdag 89 Hannoveraans gefokte rijpaarden verkocht voor een doorsneeprijs van 14.743 euro. Het eerste veilingpaard werd direct de prijstopper. Dat was Werner (Welser x Buenos Aires), die voor 60.000 euro naar Zweden vertrok.

Duurste springpaard met 37.000 euro was Connex (Contendro x Graf Grannus). Veilingmeester Dr. Günther Friemel merkte op dat de meeste vraag is naar paarden uit goed doorgefokte stammen. In totaal vertrok 47 procent van de collectie naar het buitenland.

Bron Horses.nl/De Paardenkrant

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook