Ga naar hoofdinhoud

Wikke-dochter Vlinder fokdagkampioen

Vlinder fan Sweltjes State (Wikke x Obe)De driejarige Friese merrie Vlinder fan Sweltjes State (Wikke x Obe) van fokker familie Eilander te De Wilp werd zaterdag in Assen uitgeroepen tot fokdagkampioen. Ze kreeg sterke concurrentie van Teatske Tabiena G.T. (Folkert x Reitse), die de reservetitel voor zich opeiste.

,,We hebben gekozen voor de merrie met de meeste souplesse. Vlinder draaft met veel balans en gemak en heeft een goed lichaamsgebruik. De andere merrie mag nog even geslotener in bouw”, aldus inspecteur Harrie Draaijer.

Bron: Horses.nl/De Paardenkrant

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook