Ga naar hoofdinhoud

Woensdag uitgestelde beoordeling Gelderse hengst Ibsen B

Cat nr. 62 Ibsen B (Wynton x Cabochon) Foto: Melanie Brevink-van Dijk/Paardenkrant-Horses.nl

De beoordeling van de aangespannen verrichting van de Gelderse hengst Ibsen B (v. Wynton) werd door omstandigheden al een keer uitgesteld en zal nu morgen 15 november plaatsvinden. Op zaterdagmiddag 25 november vindt de tweede aangespannen beoordeling plaats en wordt de eindcijferbalk voor het aangespannen gedeelte vastgesteld. Dan zal ook Jupiler S (v. Charmeur) zijn opwachting maken.

Zowel Ibsen B als Jupiler S hebben dit voorjaar de zadelproef moet goed gevold afgelegd. In de verkorte 35-dagentest liep de Charmeur-zoon Jupiler S naar de hoogste punten vooral op de dressuuronderdelen gescoord. Klik hier voor het rapport van Jupiler S.

De Wynton-zoon Ibsen B scoorde net iets lager voor de zadelproef dan Jupiler. Klik hier voor het rapport van Ibsen B. Morgen loopt de hengst de aangespannen test met een mendressuurproef en aansluitend een korte presentatie waarin de drie basisgangen getoond worden.

Op 25 november vindt de tweede beoordeling plaats, dan komt ook Jupiler voor zijn examen. Dan worden de eindcijfers definitief vastgesteld.

Bron KWPN

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook