Ga naar hoofdinhoud

Zangersheide komt met veiling voor fokmerries

Bo Luck Z (v. Baloubet du Rouet) - Foto: Zangersheide
Zangersheide introduceert een veiling voor fokmerries. "Sinds enkele jaren is de vraag naar de beste fokmerries in heel Europa enorm gestegen. Om aan deze vraag te beantwoorden zal Stoeterij Zangersheide verschillende exclusieve fokmerries gaan verkopen", schrijft Zangersheide. De merries worden geveild via de Z Online Auction. 

In de eerste veiling, aankomend weekend van 11 tot en met 13 juni, komt de vierjarige merrie Bo Luck Z (Baloubet du Rouet uit de volle zus van Good Luck) onder de hamer, in de tweede veiling een kleindochter van Wereldkampioene Liscalgot, Cascade Heureka Z (Casall x Verdi) en in de laatste van de drie nieuwe Z online veilingen komen acht fokmerries van de Ashford Farm en hun nakomelingen in de verkoop.

Hier gaat het om onder meer Ominerale Courcelle (v. Kannan) die op 1,60m niveau actief was onder Angelica Augustsson, Ode Des Roches (v. First de Launay, 1,60m, Marlon Zanotelli) en Cilia  (v. Cristallo I uit Cavina v. Concorde).

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Zangersheide

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook
Haal meer uit je abonnement!Ontdek jouw voordelen en activeer je account.

"Ik vind het fijn om de Paardenkrant te lezen en alle mooie foto's te bekijken. De verhalen zijn toch anders dan dat je online leest.' Renate van Uytert
Haal meer uit je Paardenkrant abonnement. Activeer je account en lees ook alle Premiumberichten!