Ga naar hoofdinhoud

Colorit verkocht aan Christian Ahlmann

Christian Ahlmann met Colorit Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Gestüt Spitzenhof maakte op hun Facebook pagina bekend dat ze de goedgekeurde hengst Colorit (v. Coriano) hebben verkocht aan Christian Ahlmann. Zodoende komt Colorit beschikbaar voor de fokkerij bij Zangersheide.

Ahlmann reed de schimmel sinds 2015 op het hoogste niveau, Ahlmann nam de teugels over van de Duitser David Will. In november bij de Equita Masters van Lyon werd Ahlmann nog vijfde en in Londen eindigde het duo op de vierde plaats in de Six Bar in december.

Bekijk hier het Facebook bericht van Gestüt Spitzenhof:

Bekijk hier een filmpje van Ahlmann en Colorit in Shangai:

Bron: Horses.nl/Gestüt Spitzenhof

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook