Ga naar hoofdinhoud

Zesjarige dressuurpaarden voor WK Verden bekend

Bordeaux, Eva Möller
Nakomelingen Bordeaux maken indruk. Foto Melanie Brevink

Na de selectie van de vijfjarige dressuurpaarden, heeft de commissie ook bekend gemaakt welke zesjarige paarden zijn aangewezen voor het WK in Verden, begin augustus.

De selectie bestaat uit Babushka (v. Universeel) met Vai Bruntink, Bordeaux (v. United) met Eva Moller, Borencio (v. Florencio) met Emmelie Scholtens, Boston STH (v. Johnson) met Marieke van der Putten, Grand Cru Hoeve’s Brokaat (v. Samba Hit II) met Jennifer Sekrève en Santo Domingo (v. Samba Hit II) met Emmelie Scholtens. De eigenaren van So You Know (v. Scandic) trokken de hengst vooraf terug uit de selectie. Als reserve zijn aangewezen Blof en Bentley.

Het WK in het Duitse Verden vindt plaats van 1 tot en met 5 augustus.

 

Bron: Horses / KWPN

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook